Нямам идея какъв модел да е, каква да е марката и тн. Дайте предложение което е най-изгодно като цена:качество.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Какъв спортен филтър да избера?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от LodarskiТози конусен ли е? Искам да е конусен да махна старата кутия на въздушния филтър че е счупена и да не купувам нова.
И кво? Ша тъпчеш двигателя с горещ въздух ли бе?
Без кутия как я мислиш да не гълта горещ въздух?! Или, важното да има спортен филтър146 1.4 TS | '00 + LPG BRC Fly injection
Comment
-
И кво? Ша тъпчеш двигателя с горещ въздух ли бе?
Без кутия как я мислиш да не гълта горещ въздух?! Или, важното да има спортен филтър[/quote]
Баце само не ми се карай, че си много страшен като ми говориш на 'бе'.
ПП има една много хубава поговорка : Ако не можеш да помогнеш, поне не пречи!Аlfa Romeo 146 1.6 TS 16v 97'
Comment
-
можеш да му измислиш някакви защитни прегради от страна на двигателя - азбестов лист или нещо подобно... в един чужд сайт бях гледал подобно изпълнение... само въздушния филтър няма да направи нещо особенно... ако искаш повече кончета - трябва цялата система да се промени, за да има ефект... чип, всмукателна и изпускателна система /филтри, генерация, колектори/...Alfa 145 2.0 TS 16V Q.V. - голяма ламя
Comment
-
ssveto а ти ползвал ли си такива филтри реплеисмънт или конусенщото аз съм ползвал и от двата вида и ефекта от конуса ще му кажа на колегата че е доста по добър слагаи конус и не се притесняваи ефект ще има гарантирам ти
АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162
Comment
-
Отиди направо до Хеед (до моста на Бакърена фабрика) и си почати с Милен (момчето на тунинг щанда). Сигурно си говорил с някоя "кокошка", дето е там за украшение и ти е казала цена на лагер за задна главина с АБС на Голф 4... Пича ще ти намери филтър и отстъпка ще ти направи като алфист.75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
Мненията са като задниците - всеки си има!
Comment
-
Зарежи ги тези на "Стамболийски". Написах ти къде да отидеш. Този го взех за 87 лв с отстъпката. До 236 трудно ще ми стъпи и със Самко редуктори, ал. колена и дивотии.75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
Мненията са като задниците - всеки си има!
Comment
-
Re: Какъв спортен филтър да избера?
Май всички сме с JR ето нещо полезно за монтажа в 145/146:
От тук си поръчах моя
http://drive.bg/index.php?ModelId=179&cPath=128_129Alfa Romeo 145 1.6 TS '99 facelift
Alfa Romeo 147 1.9 jtd '05 facelift
Камион 2,4 jtdm Q4
Comment
Comment