Известие

Collapse
No announcement yet.

Какъв спортен филтър да избера?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Какъв спортен филтър да избера?

Нямам идея какъв модел да е, каква да е марката и тн. Дайте предложение което е най-изгодно като цена:качество.
    Аlfa Romeo 146 1.6 TS 16v 97'

аз ползвам J&R и съм много доволен мисля че струваше към 107 лева някъде
    АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Този конусен ли е? Искам да е конусен да махна старата кутия на въздушния филтър че е счупена и да не купувам нова.

Comment

аха за такъв ти говоря

Comment

Първоначално публикувано от Lodarski
          Този конусен ли е? Искам да е конусен да махна старата кутия на въздушния филтър че е счупена и да не купувам нова.

И кво? Ша тъпчеш двигателя с горещ въздух ли бе?
          Без кутия как я мислиш да не гълта горещ въздух?! Или, важното да има спортен филтър
          146 1.4 TS | '00 + LPG BRC Fly injection

Comment

И кво? Ша тъпчеш двигателя с горещ въздух ли бе?
            Без кутия как я мислиш да не гълта горещ въздух?! Или, важното да има спортен филтър [/quote]

Баце само не ми се карай, че си много страшен като ми говориш на 'бе'.
            ПП има една много хубава поговорка : Ако не можеш да помогнеш, поне не пречи!

Comment

Та по темата, на кратко. Не очаквай чудеса като сложиш спортен филтър! И най-важното е така да го монтираш че да смуче колкото се може по-студен въздух а не топъл.

Comment

можеш да му измислиш някакви защитни прегради от страна на двигателя - азбестов лист или нещо подобно... в един чужд сайт бях гледал подобно изпълнение... само въздушния филтър няма да направи нещо особенно... ако искаш повече кончета - трябва цялата система да се промени, за да има ефект... чип, всмукателна и изпускателна система /филтри, генерация, колектори/...
                Alfa 145 2.0 TS 16V Q.V. - голяма ламя

Comment

Ако пита мен най-добре е да се слага реплейсмент филтър. И да се използват оригиналните кутии на Алфата. Те са първия филтър, в системата - тежките прахоляци падат в тях и не полепват по филтъра.

Comment

ssveto а ти ползвал ли си такива филтри реплеисмънт или конусен щото аз съм ползвал и от двата вида и ефекта от конуса ще му кажа на колегата че е доста по добър слагаи конус и не се притесняваи ефект ще има гарантирам ти

Comment

Момчета какви цени са тези филтри , че преди малко се обади в ХЕЕД 91 и ми казаха , че за Алфа е 236лв!!! Не е ли дебела цената? Намерих К&Н за 130 лв.

Comment

Отиди направо до Хеед (до моста на Бакърена фабрика) и си почати с Милен (момчето на тунинг щанда). Сигурно си говорил с някоя "кокошка", дето е там за украшение и ти е казала цена на лагер за задна главина с АБС на Голф 4... Пича ще ти намери филтър и отстъпка ще ти направи като алфист.
                        75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
                        155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
                        FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
                        Мненията са като задниците - всеки си има!

Comment

Говорих с някой от сервиза на Стамболийски. Като ми казаха цената ми се видя дебела,ама.... нз.Затова питам дали е нормално. Те работят само с JR, а доколкото прочетох не би трябвало да со толкова скъпи.

Comment

Зарежи ги тези на "Стамболийски". Написах ти къде да отидеш. Този го взех за 87 лв с отстъпката. До 236 трудно ще ми стъпи и със Самко редуктори, ал. колена и дивотии.
                            75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
                            155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
                            FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
                            Мненията са като задниците - всеки си има!

Comment

Re: Какъв спортен филтър да избера?

Май всички сме с JR ето нещо полезно за монтажа в 145/146:

От тук си поръчах моя
                              http://drive.bg/index.php?ModelId=179&cPath=128_129
                              Alfa Romeo 145 1.6 TS '99 facelift
                              Alfa Romeo 147 1.9 jtd '05 facelift
                              Камион 2,4 jtdm Q4

Comment

Working...
                              X